Masaže i spa tretmani

Nudimo velik izbor masaža kao što su relaks masaža celog tela kao i parcijalna masaža za određeni deo po želji.

Oblikovanje tela

Kriolipoliza– jedna od metoda za razbijanje celulita, lokalizovanih masnih naslaga I oblikovanja tela. Krilolipoliza zamrzava masne ćelije, prilikom čega dolazi do apopoze tj. njihovog prirodnog izumiranja. Izumrle masne ćelije telo postepeno na bezbedan način trajno odstranjuje iz organizma. Tretman je namenjen zdravim osobama. Može se primenjivati na celom telu, od bokova, stomaka, unutrašnje I spoljašnje strane butina, do malog stomaka I gluteus. Kriolipoliza daje odlične rezultate u kombinaciji sa radiotalasnim liftingom I limfnom drenažom.

Limfna drenaža– tretman koji pomaže u pokretanju limfnog sistema tela. Limfni sistem pomaže u odvođenju viška tečnosti I toksina iz tela, dok limfna drenaža pomaže da se pokrene taj process. Koža nakon tretmana postaje glatka, zategnuta I sjajna. Tretman je pogodan za smanjenje celulita, poboljšanje cirkulacije, smanjivanje otoka u nogama kao I smanjivanje obima.

Radiotalasni lifting– tretman se može koristiti samostalno ili u kombinaciji sa drugim tretmanima za postizanje boljih rezultata. Tretman je namenjen zatezanju kože, ujedno pokreće stvaranje novog kolagena I samim tim sprečava starenje kože. Pored toga deluje I na topljenje masnih naslaga.

Ultrazvučna kavitacija– metoda uklanjanja masnih naslaga I celulita ultrazvukom. Kombinuje se sa limfnom drenažom radi postizanja što boljih rezultata.
Krioterapija, Termolipoliza, Vacuumslim, Termopakovanje- tretmani kojima se brzo I efikasno postiže detoksikacija, hidratacija I tonifikacija kože, kao I intezivno delovanje na uzroke stvaranja celulita I akumulaciju masnih naslaga. Terapije imaju za zadatak da oblikuju telo, izbace toksine iz organizma I smanje obim.

Maderoterapija– tehnika masaže čiji je focus na uklanjanju celulita drvetom. Takođe pomaže pri detoksu organizma I cirkulaciji.